خرید تلفنی کتاب
66496923
66499105
09360355401
ارسال رایگان/ سراسر ایران
توضیحات بیشتر در اینجا
هر نوع تاييد يا تخريب افراد و نهادها در وبلاگها و سايتهاي اينترنتي به نام نويسنده اين وبلاگ، كذب محض و غيرقابل استناد است. تادانه هرگز در هيچ وبلاگي پيغام نميگذارد
Labels: bukhara
Labels: Persian-literature
Labels: book, F.H.Molkmian
Labels: ghasem-kashkooli, mohammad-sharifi
Labels: folk
Labels: bukhara
Labels: aleahmad_award, ali-dehbashi, golshiri_award
Labels: book, book-youssef-alikhani
نشر فرهنگ ایلیا (رشت)
چاپ اول 1387
105 صفحه
شمارگان 1100 نسخه
قیمت 1500 تومان
فرشاد کامیار را بیشتر به عنوان منتقد می شناسیم که نقدهایش بر کتاب های مختلف را در وبلاگش منتشر می کند. دلمشغولی اصلی اش ادبیات است و داستان. کامیار ساکن لنگرود است و در سال 1379 هم رمانی منتشر کرده به نام «عطر شکوفه های نارنج» در 344 صفحه که به گمانم اصلا دیده نشد.
«کلاه مان را به احترام مرگ از سر برداریم» چند روزی است منتشر شده و هنوز به درستی توزیع نشده ولی پیشاپیش باید منتظر بود منتقدی که رمانی هم پیش از این در کارنامه کاری خود داشته، چگونه نقد خواهد شد. فعلا درباره داستان هایش اظهارنظر نمی کنم و تنها به این اندک بسنده می کنم که داستان ها با دنیای زیبایی که به ما نشان می دهند و با موضوعاتی کاملا انسانی و بومی روبه رو هستیم حیف که روی ِ ویراستار ندیده اند.
دو روایت از سلیم جواهری
به همراه دو مقاله از اولریش مارزلف و مارگارت میلز
به کوشش محمد جعفری (قنواتی)
انتشارات مازیار
چاپ اول 1387
267 صفحه
شمارگان 1200
قیمت 4000 تومان
کتاب مقدمه ای بسیار علمی دارد که نشان از دامنه آگاهی جعفری قنواتی در حوزه فرهنگ مردم و داستان سلیم جواهری دارد. او در حال حاضر دانشجوی دوره دکتری فولکلور در تاجیکستان است. پیش از این کتاب های «روایت های شفاهی هزار و یکشب» و «قصه ها و افسانه هایی از گوشه و کنار ایران» از قنواتی منتشر شده است.
دو روایت متفاوت کتاب در عین تفاوت، یک قصه هستند؛ قصه سلیم جواهری که هر کدام حلاوت خاص خود را دارند.
دو ماه پیش درباره این کتاب به طور مفصل در جلسه نقدی در حسینیه ارشاد صحبت کردم که امیدوارم به زودی در مجله فرهنگ مردم منتشر بشود.
نشر شهاب و صدای معاصر
چاپ اول 1387
197 صفحه
شمارگان 1500 نسخه
قیمت 3000 تومان
آنه ماری شوارستنباخ را از شب شوارستنباخ می شناسیم و حتی می دانیم در ژوئن 1939 با الا مایار، سفرنامه نویس اهل ژنو، با اتومبیل به افغانستان سفر کرد. آنه ماری در این سفر، شانس در راه بودن و مشاهده مناظر سرمست کننده و در عین حال تهدید آمیز آسیا را تجربه می کند و هشیارانه تغییرات اجتماعی و سیاسی عصر خود را ثبت می کند. این کتاب، مقام آنه ماری شوارتسنباخ را به عنوان یکی از مهم ترین سفرنامه نویسان دهه بیست میلادی در سوئیس تایید می کند.
عکس هایی بکر و ناب در «همه راه ها باز است» به چاپ رسیده که از آرشیو سفرنامه نویس است.
نشر شهاب و نشر صدای معاصر
چاپ اول 1387
141 صفحه
شمارگان 1500
قیمت 2500 تومان
درباره این کتاب هیچ چیز دیگری نمی نویسم و فقط بخشی از آغاز «مرگ در دوردست» را می آورم:
(در تهران چنان هوا گرم بود که می شد هرم گرما را بر دیوارها چون دیواره ی تنور حس کرد. عصرها این گرما همه جا، کوچه های تنگ و خیابان های نوساز و پهن و بی برگ و درخت را می آکند، بی آن که بشود هیچ نشانی از آن نسیم خنک شبانگاهی یافت. در باغ های شمیران هوا خنک تر بود. اما همین که از باغ پا به بیرون می گذاشتی، نوری لرزان و سپید بر تو می افتاد و دیواره ی بلند کوه توچال با آن رنگ زرد دیده می شد زیرا گرما چون پرده ای کوه را می پوشاند و بر زمین و آسمان غباری سپید می نشست. این کوه یک ماه پیش سبزه زار، مزرعه و کشتزارهای شخم زده ای به رنگ سبز روشن بود و کم کم زرد و بعد قهوه ای شد. تهران بدل به برهوتی شده بود که خرابه های شهر باستانی ری زیر پای آن قرار داشت و دریایی از گرد و غبار مواج آن را می پوشاند. ...)
شعرها ... اينجا
نامهها ... اينجا
گفتگوها ... اينجا
داستانها ... اينجا
ترجمهها ... اينجا و اينجا
سالشمار زندگي ... اينجا
مقدمه حافظ شاملو ... اينجا
گالري عكسها و اسناد ... اينجا
شعرهاي شاملو به زبانهاي ديگر ... اينجا
صداي شاملو ... اينجا و اينجا و اينجا و اينجا و اينجا و اينجا
بنياد شاملو ... اينجا
سايت رسمي ... اينجا
شاملو در ويكيپديا ... اينجا
شاملو در آواي آزاد ... اينجا
شاملو در ايران ترانه ... اينجا
احمد شاملو ( انگليسي) ... اينجا
شاملو در سايت صدا و سيما ... اينجا
Labels: ahmad-shamlou, Persian-literature, poet
Labels: Tooraj-Khamenehzadeh
Labels: aleahmad_award
Labels: reza-hedayat
Labels: mohammad-sharifi
Labels: aleahmad_award
روزنامه اعتماد ملی امروز (پنجشنبه 14 آذر 1387) دو صفحه اختصاص داده به اژدهاکشان. عبدالعلی دستغیب نقدی نوشته بر این کتاب و بهنام ناصری هم وقتی گذاشته و در چند نشست با یوسف علیخانی، نویسنده اژدهاکشان، کلنجار رفته. گفتگوی خوبی است. به نظرم برای اولین بار توانستم درباره همه چیز حرف بزنم؛ از داستان هایم گرفته تا جایزه جلال آل احمد و تا نامزدی اژدهاکشان در جایزه هوشنگ گلشیری.
کاش حوصله داشته باشید و گفتگو و نقد را بخوانید:
گفتگوی بهنام ناصری با یوسف علیخانی ...اینجا و اینجا و اینجا
نقد «عبدالعلي دستغيب» بر اژدهاکشان ...اینجا و اینجا
Labels: aleahmad_award, golshiri_award
حسن لطفی، داستاننویس و فیلمساز قزوینی، معلم من بوده است؛ اولین کسی که اولین داستانهایم را خواند و آن ها را منتشر کرد و همیشه اولین کسی بوده که قوت قلب داده برای نماندن و جلو رفتن. این بار همزمانی سه جایزه برای محمدرضا تیموری و محمدحسینی و یوسف علیخانی، بهانه ای برای حسن لطفی شده است تا از شاگردانش بنویسد: «محمد حسینی با کتاب «به دنبال فردوسی» در هفتمین دوره جایزه کتاب های آموزشی (رشد) وزارت آموزش و پرورش، برگزیده زبان و ادبیات فارسی شد. محمدرضا تیموری برای تصویربرداری فیلم کوتاه «آهنگ ابدیت» دیپلم افتخار تصویربرداری برتر جشنواره فیلم کوتاه تهران را به خود اختصاص داد و یوسف علیخانی با مجموعه داستان «اژدهاکشان» نویسنده برتر حوزه داستان کوتاه اولین دوره جایزه جلال آل احمد و نامزد نهایی بخش مجموعه داستان هشتمین دوره جایزه هوشنگ گلشیری شد ... ادامه»
Labels: aleahmad_award, hasan-lotfi